Facebook
Healing voor het gehele lichaam en de Ziel

Pauline, helend Medium

pauline

Healen met de Engelen?, Engelenhealing? Helend Medium

 

Hallo bezoeker,

Hoe wordt iemand nou een Engelenhealer? We worden allemaal geboren met diverse talenten, het is onze keus om deze te benutten of niet. Niet altijd zijn we ons bewust van de talenten die we bezitten maar door ervaringen in het leven komen die aan het licht.

Ik heb de nodige levenservaring opgedaan om tot het besef te komen dat het leven dat ik leefde niet meer was wat ik wilde. Ik wilde iets doen waar ik blij van werd en dat me voldoening gaf. Ik wilde ook iets doen met de ervaringen die ik had opgedaan, ik wilde anderen helpen daarmee maar wist nooit hoe. Tot ik op een dag een boek over Engelen las en daar het muntje voor mij viel. Dit wilde ik doen en ook op die manier. Ik heb mij toen tot de Engelen gewend en hun om hulp gevraagd om mijn aangeboren talenten te activeren. En langzaam maar zeker is de methode ontstaan die ik nu toepas met de Engelenhealing en heb ik de methode gekregen die ik zelf niet kon verzinnen maar die precies bij mij past.

Het is mijn wens om meer licht en vreugde te brengen in het leven van ons allen. Om ons weer in contact te brengen met onze eigen kracht en ons eigen licht. Om ons bewust te maken van de dingen die ons terughouden zodat we verder kunnen komen. Ik leer ook steeds weer van de personen en sessies die ik doe.

Het is een blijvend leerproces zoals het leven eigenlijk wat ook een constant leerproces is. Mijn gaven en talenten zijn ook steeds weer in ontwikkeling en ik kan desgewenst inzichten verschaffen in jou, je dierbaren en je (nabije) toekomst. Maar de keuzes blijven altijd aan jou en het maken ervan blijft je eigen verantwoording.

 

Ik hoop van harte dat jij ook dat vindt dat je voldoening en blijdschap geeft en je meer licht in je leven zult ervaren.

%d bloggers liken dit: