Facebook
Healing voor het gehele lichaam en de Ziel

Chakra-healing

Chakra

 

 

Chakra-healing………

Onze chakra’s zijn de energiepoorten van ons lichaam. Net als met de bedrading van bv een auto, als er storing in zit, draait de motor niet of slecht of hebben we geen verlichting enz. Uiteraard zijn er de 7 meest bekende chakra’s maar er zijn veel meer chakra’s in en buiten het lichaam.

Elke pijnlijke ervaring of patronen waar we mee worstelen laten sporen achter in de chakra’s. Ik kijk in de chakra’s en zie per chakra of er schade is en herstel die met behulp van de engelen. Dit gebeurt allemaal op speelse en metaforische wijze. Energie wordt hersteld en patronen worden zichtbaar. Zo wordt je meer bewust van wat er zich in je onderbewuste allemaal speelt en ook wat je er eventueel aan kunt doen.

Deze ervaringen verstoren onze energetische balans, waarvan we ons vaak niet eens meer bewust zijn. We raken eraan gewend om op een bepaalde manier te leven en te zijn maar ondertussen functioneren we daardoor op halve kracht. Door middel van o.a. chakrahealing of b.v. een engelenhealing kun je je balans weer verbeteren en heb je meer energie om de volgende uitdagingen in je leven aan te gaan.

 

U dient er wel van bewust te zijn dat het bovenstaande niet de reguliere gezondheidszorg vervangt, dus bij klachten is het altijd raadzaam om een arts en/of specialist te raadplegen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: